Aprašymas
AMINO RŪGŠČIŲ KOMPLEKSAS „BASFOLIAR AVANT NATUR SL”
Produkto aprašymas:
Trąšos sukurtos ir gaminamos Vokietijoje, sudėtyje yra augalinės kilmės amino rūgštys. Pagrindinės šių trąšų savybės:
- padidina augalų atsparumą stresui
- aprūpina augalus baltymų sintezei reikalingomis medžiagomis
- skatina augalų žydėjimą ir apsivaisinimą – didina derlių
- mažina neigiamą ligų įtaką augalams
- pagerina derliaus kokybę (baltymų kiekį)
Pagrindinės charakteristikos:
Kiti priedai | pagal tūrį |
Organinės medžiagos | 37,3% |
Azotas (N) | 5,5% |
Laisvosios amino rūgštys | 10,3% |
[/trx_table][trx_table]
Aminograma | bendrame amino r. kiekyje |
Asparo rūgštis | 8,0% |
Glutaminas | 10,0% |
Serinas | 3,0% |
Glicinas | 19,0% |
Tirozinas | 3,0% |
Cisteinas | 0,5% |
Treoninas | 3,0% |
Histidinas | 3,0% |
Lisinas | 6,0% |
Argininas | 5,0% |
Alaninas | 4,0% |
Valinas | 5,0% |
Metioninas | 1,0% |
Fenilalaninas | 5,0% |
Izoleucinas | 3,0% |
Leucinas | 8,0% |
Prolinas | 8,0% |
Triptofanas | 0,5% |
[/trx_table]
Sudėtyje esančios amino rūgštys yra naturalios augalinės kilmės, lengvai įsisavinamos !
Tręšimo rekomendacijos:
Rekomenduojama prieš maišant su kitais preparatais, patikrinti suderinamumą mažam kiekiui tirpalo.
Darbinis tirpalas ruošiamas, naudojant 300-500 l/ha švaraus vandens. Trąšos supilamos į purkštuvą tolygiai, nedideliais kiekiais, nuolat maišant.
Dozavimas:
Javai | 1 – 2 l /ha | Esant stresui, intensyvaus augimo periodu |
Rapsai | 2 – 3 l/ha | Pieš žydėjimą |
C.runkeliai | 3 – 4 l/ha | 4-6 lapelių tarpsnyje |
Bulvės ir daržovės | 2 – 3 l/ha | Prieš žydėjimą |
Ankštiniai | 1 – 2 l/ha | Prieš žydėjimą |
Kukurūzai | 1 – 2 l /ha | 4-6 lapelių tarpsnyje |
Vaismedžiai ir vaiskrūmiai | 2 – 3 l/ha | po žydėjimo |
braškės, mėlynės | 2 – 3 l/ha | Prieš žydėjimą |
pomidorai, paprika | 2 – 3 l/ha | prieš pradedant rausti vaisiams |
svogūnai, porai, česnakai | 2 – 3 l/ha | kelis kartus per vegetaciją |
dekoratyviniai augalai | 0,2-0,3% tirpalas | kelis kartus per vegetaciją |
šiltnaminės daržovės | 0,2-0,3% tirpalas | prieš žydėjimą, intensyvaus vaisių mezgimo metu |
[/trx_table]